Értékesítési tanácsadó ( Jófogás / Használtautó.hu)

Budapest, Hungary

Description

Fontos számodra, hogy hétfőn örömmel menj dolgozni? Hogy élvezhesd, amit csinálsz, folyamatosan fejlődj és mindezt egy stabil hátterű, kiszámítható cégnél tedd, ahol jófej kollégák vesznek körül?

Ha magadra ismertél, és van benned lendület, fejlődési vágy, és elkötelezett vagy a munkád iránt, jó helyen jársz, mert két piacvezető oldalunk, a Jófogás és a Használtautó.hu csapatába új értékesítő kollégákat keresünk.


Amit jó, ha tudsz a pozícióról:

Azon túl, hogy folyamatosan új ügyfeleket szerzel, meglévő partnerek bannerhirdetési kampányaival vagy épp hirdetési csomagjaival is foglalkozol. Egyszerre vagy a mi értékesítőnk és az ügyfél online marketing tanácsadója, azaz segítesz számára megtalálni a legkedvezőbb és legjobb megoldásokat oldalainkon. Előnnyel indulsz, ha (online) hirdetési felületek értékesítésében van már tapasztalatod és/vagy beszélsz angolul, de pályakezdőként is lehet nálunk helyed.

Requirements

Ami számunkra fontos:

Benefits

Amit mi kínálunk cserébe:


Ha a fentiek szimpatikusak számodra és szívesen dolgoznál velünk, jelentkezz. Ha egy pár sorban azt is megírod, miért jönnél hozzánk, nagyon örülni fogunk.

Ha pályázati anyagod összecseng az elképzeléseinkkel, felvesszük veled a kapcsolatot.

Apply for this job